A renuntat la uniforma de politist pentru o cariera in administratie

Ultima actualizare: 20-05-2012 22:01
Valentin Bretfelean

Valentin Bretfelean, seful Politiei Locale din Targu Mures, a renuntat la uniforma. El este viitorul reprezentant teritorial al Guvernului, dupa ce actualul prefect, Marius Pascan, si-a dat demisia.

Judetul Mures, are un nou reprezentant teritorial al Guvernului. Valentin Bretfelean va ocupa temporar functia de prefect al judetului. Fostul politist intra in locul lui Marius Pascan, care a solicitat eliberarea din functie pentru a candida la sefia Consiliului Judetean Mures.

Pascan si-a anuntat candidatura in urma cu o saptamana, atunci cand a solicitat Ministerului Administratiei si Internelor eliberarea din functie. Mandatul sau va inceta in momentul in care hotararea de eliberare din functie va fi publicata in Monitorul Oficial.

Valentin Bretfelean va depune juramantul sambata, in cadrul unei sedinte festive, la care va participa din partea MAI secretarul de stat Mihai Capra. Valentin Bretfelean a ocupat pana acum scaunul de sef al Politiei Locale Targu Mures. El este licentiat in stiinte juridice si a absolvit cursuri de master in domeniul afacerilor europene.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO