Surpriza pentru un aradean care a montat camere video pe fatada casei. Vezi ce au surprins acestea

27-06-2012 14:27


Doua furturi , o distrugere si un barbat care isi face nevoile pe o poarta. Toate aceste fapte lipsite de bune maniere au fost surprinse de camerele de supraveghere pe care un aradean le-a instalat pe fatada casei sale.

 Asa s-a gandit barbatul sa isi protejeze bunurile, dar a avut surpriza sa descopere furturi care se intamplau seara in afara proprietatii lui. Acum isi poate ajuta vecinii, dar si politistii sa descopere autorii faptelor.

Camerele au fost instalate in urma cu o luna si pe imagini se vede cum soferul unui taxi isi parcheaza masina in apropiere, coboara si se indreapta spre o alta masina de pe care smulge o antena. In acelasi loc, in toiul noptii, un alt individ loveste cu piciorul oglinda retrovizoare a unei alte masini parcate, dupa care o fura.

Imaginile l-au surprins si pe un barbat care isi face nevoile pe poarta unei case din apropiere. Proprietarul casei unde este instalat sistemul video a dat imaginile politistilor, iar acum acestia incearca sa ii descopere pe hoti si pe cei certati cu bunul simt.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO