Apel la voluntari pentru gasirea lui Abel Apostol. Marti are loc o ampla actiune de cautare

13-05-2013 19:36


abel apostol

 Autoritatile organizeaza, maine, o ampla actiune de cautare a trupului lui Abel Apostol, despre care se crede ca a fost ucis. Pentru ca sansele de reusita sa fie mai mari, familia a lansat un apel la voluntari.

 Toti cei care doresc sa participe la cautari trebuie sa fie, marti dimineata, la ora 09,00, la terenul de sport din cartierul Subcetate, locul de intalnire. Se vor peria zone mari de teren si albia Muresului.

“Traseele pe care vom merge vor fi stabilite de autoritati. Avem nevoie de sprijinul cat mai multor oameni, pentru a acoperi suprafete mari de teren. Pana acum avem confirmari de la aproximativ o suta de persoane care s-au oferit sa participe la cautari”, a declarat, pentru stirileprotv.ro/vest, fiul disparutului, Albert Apostol.

In apelul lansat si pe pagina de internet creata (http://peurmeleluiabel.wordpress.com), dar si pe retelele de socializare, se arata ca actiunea de maine ar putea dura pana dupa apusul soarelui, astfel ca participantii sunt sfatuiti sa aiba asupra lor mancare, apa dar si accesorii folosite in excursii, precum lanterne, busole sau aparate GPS.

Voluntarii vor fi organizati cu ajutorul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, iar participantii sunt rugati sa poarte tinuta potrivita pentru cautari pe teren accidentat, posibil mlastinos.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO