Mister total in jurul actelor cu semnaturi false gasite la Primaria Arad. Procurorii par impotmoliti

21-10-2013 15:15


documente

 Ancheta in cazul documentelor care au ajuns la Primaria Arad purtand semnaturi false ale fostului primar al Timisoarei si ale altor persoane importante, pare sa bata pasul pe loc.

 La un an si opt luni de cand procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Arad anuntau ca au deschis un dosar cu autori necunoscuti pentru infractiunea de fals material in inscrisuri oficiale, nicio lamurire suplimentara nu a fost adusa de catre anchetatori.

Contactat astazi de stirileprotv.ro/vest, purtatorul de cuvant al institutiei, procurorul Flavius Chis, a revenit cu raspunsul oferit si in urma cu noua luni, cand a mai fost intrebat despre stadiul anchetei: “Cercetarile continua in acest caz”.

Procurorul nu a raspuns cand a fost intrebat daca exista suspecti si nu a spus nici cate persoane au fost audiate pana acum, sustinand ca orice informatie oferita poate aduce atingere anchetei.

Semnatura lui Ciuhandu a fost falsificata la mijlocul anului 2011, pe scrisori de recomandare depuse la Primaria Arad de firma timisoreana Confort, pentru a putea participa la licitatii pentru lucrari publice.

Recomandarile pareau semnate de catre fostul primar Gheorghe Ciuhandu, dar si de alti sefi din Primaria Timisoara. Functionarii aradeni au mirosit falsul pentru ca actele primite erau doar in copii, astfel ca au cerut verificarea autenticitatii lor. Cateva luni mai tarziu, a venit si raspunul de la Ciuhandu, care sustinea ca nu are legatura cu actele respective.

Au mai trecut doua luni pana cand procurorii au intrat pe fir, autosesizandu-se, pentru ca nici Primaria Arad si nici Primaria Timisoara nu au depus reclamatii, ambele institutii aruncand responsabilitatea celeilalte parti.

Cum reprezentantii celor doua primarii nu pareau inca de la inceputul scandalului interesati sa afle adevarul, procurorii nu par nici ei grabiti sa faca lumina in acest dosar, astfel ca in cele din urma fapta s-ar putea prescrie.

Semnatura primarului Timisoarei si cea a directorului de la Drumuri, falsificate

Aradenii, primii treziti din “hibernarea” din jurul semnaturilor falsificate ale primarului Ciuhandu


 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO