Explozie devastatoare in Arad. A incercat sa aprinda o bricheta, apoi au urmat clipe de cosmar

Ultima actualizare: 14-12-2013 07:02

Prin clipe de cosmar au trecut in aceasta dimineata locuitorii unui bloc de garsoniere din Arad. In imobil a avut loc o explozie, din care au fost afectate zece locuinte.

Din primele informatii se pare ca explozia a pornit de la o butelie pe gaz, aflata in garsoniera unei studente. Se pare ca tanara a aprins o bricheta, iar imediat locuinta in care se afla a sarit in aer. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca daca butelia a avut fisuri sau daca tanara a uitat-o deschisa.

In garsoniera de unde a pornit deflagratia locuia o tanara de 19 ani din Nigeria, studenta in anul II la Facultatea de Medicina.

Imediat dupa explozie, a urmat un incendiu care a fost stins rapid de pompieri.

Studenta din Nigeria are arsuri pe 40% din suprafata corpului. Pe maini si pe torace arsurile sunt de gradul 2 si 3. In aceste momente, tanara este in operatie, iar medicii spera ca ii vor salva viata.

Oamenii sunt speriati, iar imediat dupa explozie au trecut prin clipe de cosmar. Nu stiau ce s-a intamplat si au iesit imediat din locuinte pentru a se lamuri.

Zece locuinte au fost afectate, s-au spart geamurile, iar usile au zburat din balamale.

Anchetatorii efectueaza cercetari la fata locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea. De asemenea, cei de la Inspectoratul de Stat in Constructii verifica daca structura de rezistenta a imobilului a fost afectata.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO