Un tanar a fost gasit intr-o stare socanta, pe marginea unui drum din judetul Arad.Ar fi fost tarat de o masina sute de metri

Ultima actualizare: 27-02-2014 07:01

Caz incredibil la Arad, unde un barbat de 27 de ani a ajuns in coma la spital dupa ce, se pare ca ar fi fost legat si tarat cateva sute de metri, de o masina. 

Incidentul s-a petrecut la sfarsitul saptamanii, pe intuneric si, se pare ca, nu au fost martori care sa fi asistat la el. Tocmai de aceea, intr-o prima faza, incidentul a fost catalogat de politisti ca fiind un accident de circulatie. 

Incidentul s-a petrecut pe o strada laturalnica din localitatea Siria. Barbatul a fost zarit de cativa localnici care i-au alertat pe politisti. Cand oamenii legii au ajuns la fata locului, victima era inconstienta si nu le-a putut spune agentilor ce s-a petrecut. 

Barbatul a fost transportat in stare foarte grava la Spitalul Judetean din Arad, iar medicii l-au operat de urgenta. VVictima aproape ca nu mai avea partea posterioara si, potrivit medicilor, sunt semne evidente ca ar fi fost legat de maini si, posibil tras de o masina. In momentul de fata, barbatul a iesit din coma si este din nou operat. Cazul a intrat in atentia procurorilor care asteapta raportul medicilor legisti pentru a face incadrarea juridica a faptei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO