Adrian Buleu, cel care si-ar fi ucis partenerul de afaceri, are profil pe Facebook. Afla explicatia


Ultimul update: Duminica 08 Septembrie 2013 00:32
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2013 14:35
Categorie: Arad
buleu, facebook

Adrian Buleu, aflat dupa gratii dupa ce si-ar fi ucis partenerul de afaceri, pe Abel Apostol, are profil pe cea mai celebra retea de socializare.

Pe pagina creata pe internet de cateva saptamani sunt postate sute de fotografii in care apare Buleu, dar si mesaje religioase sau rugaciuni.

Pagina pare creata de insusi Adrian Buleu si parca ar avea scopul sa-i mai spele imaginea publica dupa ce detaliile disparitiei lui Abel Apostol i-au ingrozit pe aradeni.

Unele explicatii date fotografiilor sunt concepute astfel incat sa para scrise de presupusul criminal, astfel ca nici nu e de mirare in cadrul Penitenciarului Arad au avut loc cercetari cu privire la eventualitatea ca Buleu sa aiba acces la internet si sa tina astfel legatura cu exteriorul.

Eduard Magold, purtator de cuvant Penitenciarul Arad: “Nicio persoana privata de libertate nu are acces la internet. Au fost efectuate verificari in acest caz si s-sa constatat ca Buleu Adrian nu a folosit niciun mijloc de comunicare cu exteriorul, precum computere, telefoane sau alte dispozitive”.

Misterul din jurul profilului de facebook al lui Buleu este elucidat de catre sotia acestuia, care a declarat pentru stirileprotv.ro/vest ca ea a realizat pagina pe internet si a postat fotografiile.

Alina Buleu, sotie: “Am postat o mie de fotografii iar scopul a fost acela de a arata lumii ca sotul meu a facut investitii si a muncit din greu pentru ca afacerea sa functioneze”.

Sotia suspectului de crima a spus ca va continua sa posteze fotografii, insa pe propriul profil, pentru ca si-a dat seama ca a provocat o ancheta interna in penitenciar din cauza ca a folosit, la realizarea paginii, numele arestatului preventiv Adrian Buleu.

Adrian Buleu ramane in continuare dupa gratii. Magistratii i-au prelungit mandatul de arestare
Presupusul ucigas al lui Abel Apostol isi spune varianta:Nu l-am ucis, avea datorii si era amenintat
FULLSCREEN
Adrian Buleu, cel care si-ar fi ucis partenerul de afaceri, are profil pe Facebook. Afla explicatia
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO