Adrian Buleu, barbatul suspectat ca l-a ucis pe omul de afaceri aradean a aflat de ce este acuzat

28-06-2013 15:39


adrian buleu

 Suspectul principal in cazul mortii lui Abel Apostol, al carui cadavru nu a fost gasit, a aflat oficial acuzatile si probele existente impotriva sa.

 In aceasta dimineata Adrian Buleu, sotul asociatei omului de afaceri, a fost adus la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad. Procurorii i-au prezentat materialul probator in cauza, el fiind acuzat de omor si distrugere calificata.

Buleu a fost prezent la Parchet alaturi de avocatii sai, afland ca este acuzat de omor si distrugere calificata, pentru ca ar fi incendiat un autoturism in Padurea Vladimirescu in noaptea in care a dspărut omul de afaceri.

Dan Ursu, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad: “Procurorii i-au adus la cunostinta materialul probator si acuzatiile. In continuare, suspectul a refuzat sa faca orice declaratii”.

Saptamana viitoare, al doilea mandat de arestare preventiva emis pe numele lui Buleu va expira, astfel ca barbatul ar putea fi prezentat din nou judecatorilor pentru prelungirea arestării.

Anchetatorii nu au reusit nici dupa doua luni sa gaseasca cadavrul omului de afaceri Abel Apostol, cercetarile in acest sens continuand.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO