Basescu il intreaba pe Geoana: Vanghelie la Interne, Nastase la Justitie?

Ultima actualizare: 09-05-2012 07:55
Mircea Geoana si Traian Basescu

Traian Basescu a reiterat, luni seara, invitatia adresata lui Mircea Geoana de a participa la mai multe confruntari, acuzandu-l pe acesta ca evita dezbaterile.

 

"Sunt pregatit in orice clipa pentru o dezbatere a problemelor Romaniei si a solutiilor noastre pentru viitor. Regret ca domnul Mircea Geoana are nevoie de timp sa invete sa recite o poezie pe care i-o baga in cap specialistii, pentru ca dansul nu are foarte multe linii comune cu nevoile si cu prioritatile acestei tari si a acestui popor. El vrea sa-si recite o poezie, pe care s-o invete pe de rost, intr-o singura emisiune, iar romanii sa ia de buna poezia. Nu vrea sa se descopere capacitatea de a gandi a candidatilor, capacitatea de a gasi ei insisi solutii. Cred ca domnul Geoana are oarecare motive sa fuga de o astfel de dezbatere, la fel fugea si cand am candidat impreuna la alegerile pentru Primaria Capitalei, in 2004. Era singurul care nu venea la confruntari", a spus Basescu.

El l-a intrebat public pe Mircea Geoana daca, in eventualitatea in care va castiga alegerile prezidentiale, il va desemna pe Marian Vanghelie ministru de interne "cu responsabilitati majore pentru dezordinea din tara" sau daca Adrian Nastase va fi ministru de justitie.

Vezi si alte declaratii ale presedintelui Traian Basescu pe www.mediafax.ro!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO