Ciobănescul german al lui Joe Biden, primul câine salvat de la adăpost care ajunge la Casa Albă

Ultima actualizare: 08-11-2020 12:19
Ciobănescul german al lui Joe Biden, primul câine salvat de la adăpost care ajunge la Casa Albă
Twitter

Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale și va deveni următorul președinte al Statelor Unite, ceea ce înseamnă că începând cu luna ianuarie, va locui împreună cu familia sa la Casa Albă.

Un lucru mai puțin știut despre Joe Biden este că are doi câini, Champ și Major, care vor locui cu noul președinte și viitoarea prima-doamnă, Jill Biden, la Casa Albă, conform LadBible.

Champ s-a alăturat familiei Biden în anul 2008, iar Major, un ciobănesc german, în 2018 adoptat de la un adăpost de câini din Delaware.

Conform informațiilor apărute în presă, familia Biden a dorit inițial să îi ofere o casă temporară lui Major, la rugămințile fiicei los, Ashley, dar ulterior l-au adoptat.

Donald Trump, primul președinte din ultimii 200 de ani care nu a avut animale de companie

 

Donald Trump a fost singurul președinte american care nu a avut animale de casă pe care să le găzduiască la Casa Albă în ultimii 200 de ani.

Toți președinții americani, în afară de James Knox Polk, care a fost președinte între anii 1845-1849, și Andrew Johnson, care a deținut funcția în perioada 1865-1869, au avut animale de companie.

Recordul în ceea ce privește animalele de companie este deținut de Franklin Roosevelt, care a găzduit la Casa Albă 48 de animale, printre care șase câini și două pisici.

Principalele animale care au locuit la Casa Albă sunt câinii, dar au existat și pisici și chiar animale sălbatice, precum lei și crocodili.

Infographic: Trump Is The First Petless President Since The 1800s | Statista You will find more infographics at Statista

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO