Prima reacție a Vioricăi Dăncilă după rezultatele Exit-Poll: "Am recuperat voturile pe care le-am pierdut"

Dată publicare: 24-11-2019 20:57
Dată actualizare: 24-11-2019 22:50


Candidata PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a declarat, duminică, după anunțarea rezultatelor Exit-poll-ului, că  PSD a recâștigat încrederea cetățenilor, după alegerile europarlamentare.

Declarații LIVE TEXT ale Vioricăi Dăncilă:

- Vreau să-i felicit pe toți cei care au fost la vot, vreau să le mulțumesc celor care au votat cu inima, celor din teritoriu, primarilor, simpatizanților și tutoror celor care au vrut să înlocuiescă ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea.

- PSD a recâștigat azi încrederea cetățenilor care ne-au votat în 2016. Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la alegerile europarlamentare, iar astăzi avem peste 3 milioane de voturi, ceea ce înseamnă că avem numărul de voturile de la parlamentarele din 2016, care ne-au permis să intrăm la guvernare.

- Am toată convingerea că numărul de voturi de astăzi ne ajută, ne obligă și vom face tot ce este posibil să câștigăm alegerile locale și europarlamentare.

- Avem în acest moment un rezultat exit-poll și vom sta până când vom prelua toate procesele-verbale din teritoriu, vom face numărătoare paralelă, pentru că atunci vom ști cu adevărat rezultatul votului de astăzi.

Viorica Dăncilă a pierdut alegerile cu un scor în jur de 33% conform exit-poll-urilor.

Vezi aici rezultate BEC în timp real și harta voturilor înregistrate de cei doi, pe județe.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO