Drumurile noastre toate, unde s-au intalnit vreodata. Cum s-au "intersectat" Ponta si Iohannis in lunga cursa spre Cotroceni

Ultima actualizare: 14-11-2014 06:42
drumuri

Acum se infrunta pentru functia suprema in stat, dar de-a lungul anilor Ponta si Iohannis au fost mai degraba apropiati decat rivali. In infograficul interactiv vezi cum s-au intersectat drumurile lor din 2000 si pana azi.

Politica romaneasca e plina de intorsaturi de situatii si tradari, astfel ca nu e de mirare ca prietenii de ieri devin dusmanii de azi – sau invers. Asa stau lucrurile si in cazul candidatilor care se infrunta pe 16 noiembrie in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Ajunsi in prim-planul politicii aproape in acelasi timp, acum 14 ani, cei doi au fost de-a lungul anilor mai degraba apropiati decat adversari. In infograficul interactiv vezi cum s-au intersectat drumurile lor in politica, dar gasesti si episoade aproape uitate azi – de pilda, intalnirea dintre Ponta si Iohannis la Raliul Sibiului sau colaborarea intre actualul candidat ACL si PSD din anii '2000.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO