Marian Oprișan, primul pe lista candidaților PSD Vrancea la Senat

Ultima actualizare: 20-10-2020 23:00
Marian Oprișan, primul pe lista candidaților PSD Vrancea la Senat
Inquam/ Octav Ganea

Marian Oprişan deschide lista PSD Vrancea pentru Senatul României la alegerile parlamentare din 6 decembrie, potrivit unui comunicat de presă transmis de organizaţia judeţeană a social-democraţilor.

 

Organizaţia PSD Vrancea şi-a desemnat, marţi, candidaţii la alegerile din 6 decembrie pentru Senat şi Camera Deputaţilor, în urma unei şedinţe convocate de aproximativ 90 de membri ai Consiliului Politic Judeţean, care a fost condusă de vicepreşedintele organizaţiei, Nicuşor Halici.

"Aproximativ 90 de membri din cadrul Consiliului Politic Judeţean al PSD Vrancea au solicitat convocarea şedinţei, pe semnătură. Şedinţa este absolut legală şi statutară. Marian Oprişan nu a fost unul dintre cei care au convocat şedinţa de astăzi, şedinţă pe care eu am condus-o", a declarat vicepreşedintele PSD Vrancea, deputatul Nicuşor Halici.

La Senat, lista este deschisă de Marian Oprişan, care, potrivit comunicatului de presă al PSD Vrancea, a fost propus în unanimitate de membrii Consiliului Politic Judeţean, următorii pe listă fiind Dumitrescu Cristian Sorin, Mihai Nedelcu şi Cristina Nedelcu.

 

Demis pentru că a pierdut șefia CJ Vrancea după 20 de ani

 

La Camera Deputaţilor, pe primul loc pe listă a fost desemnat de către Consiliului Politic Judeţean Nicuşor Halici, urmat de Elena Stoica, Laurenţiu Daniel Marin, Vasile Carnariu Vasile, George Claudiu Nica, Doru Geany Bălan şi Aurel Şelaru.

Listele de candidaturi vor fi depuse la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a fi semnate de preşedintele PSD Marcel Ciolacu, se menţionează în comunicat.

Marian Oprișan a fost demis din funcția de președinte al organizației PSD Vrancea după ce a pierdut alegerile locale din acest județ.

Oprișan, unul dintre cei mai longevivi baroni locali din România, a pierdut șefia Consiliului Județean Vrancea după ce a ocupat această funcție timp de 20 de ani.

Noul președinte al CJ Vrancea este liberalul Cătălin Toma.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO