Un candidat USR-PLUS susține că ”alegerile ţinute în pandemie favorizează PSD”

Dată publicare: 25-07-2020 11:29
Dată actualizare: 25-07-2020 11:37


buletin de vot

Deputatul Marius Bodea, candidat USR-PLUS la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, susţine că dacă Guvernul va organiza alegeri în această perioadă de pandemie, ”PSD va primi un mare cadou”.

Explicația sa: votanţii social-democraţi sunt cei mai disciplinaţi, indiferent de condiţii.

Majoritatea celor care susţin organizarea de alegeri în plină pandemie sunt votanţi PSD, în timp ce votanţii PNL, USR-PLUS şi PMP vor amânarea alagerilor până la rezolvarea crizei sanitare. Dacă guvernul va insista ca în plină pandemie să organizeze alegeri, atunci PNL va face un mare cadou PSD, pentru că oamenii interesaţi mai degrabă de sănătatea lor nu se vor prezenta la vot. Votanţii PSD sunt dedicaţi dintotdeauna votării şi merg indiferent că sunt furtuni sau fulgere. Va fi de fapt un rezultat care nu corespunde realităţii şi intenţiei de vot“, a precizat deputatul Marius Bodea, potrivit News.ro.

El consideră că PSD va avea un rezultat peste cel actual din sondaje, dacă prezenţa la urne va fi sub 25 la sută.

“Cred că guvernul PNL nu-şi doreşte să aducă PSD la un scor care să-I facă să ajungă primul partid. Ar fi o eroare politică“, a afirmat deputatul Marius Bodea.

La rândul său, şeful USR Iaşi, deputatul Cosette Chichirău a precizat că aşa cum se văd acum lucrurile, campaniile electorale viitoare vor fi mult restricţionate, ea adăugând că se pune întrebarea dacă procesul electoral va mai fi echitabil şi corect.

 

Sursa: C.M.


VIDEO PROTVPLUS.RO