Legatura interzisa intre o profesoara si un elev, la Focsani. Fotografii compromitatoare cu cei doi

Dată publicare: 25-04-2012 18:02
Dată actualizare: 28-10-2012 12:06


Scandal amoros la Focsani: o profesoara de limba romana, mama a doi copii, este acuzata ca ar avea o relatie nepotrivita cu un elev din clasa a XII-a.

Totul a iesit la iveala dupa ce cateva colege ale baiatului ar fi dat la ziarul local doua fotografii compromitatoare cu cei doi, surprinsi in momente intime.

Si elevul si profesoara sustin insa ca pozele sunt contrafacute, iar povestea de iubire o inventie de la cap la coada.

Colegiul economic din Focsani vuieste de cand au fost publicate fotografiile cu indragostitii sarutandu-se. Profesoara de limba romana, de 35 de ani, si elevul, care are aproape 19 ani, neaga totul.

Julien spune ca, intr-o ora de sport, colegele i-ar fi umblat, intr-adevar, in telefonul mobil si i-ar fi reprosat apoi ca profesoara il favorizeaza la note si ii spune dinainte subiectele lucrarilor.

Sotul ei a venit azi cu ea la scoala, s-o sustina moral. Vestea posibilei relatii nepotrivite dintre un elev si profesoara lui de limba romana s-a raspandit repede printre tinerii de la Colegiul economic.

Multi dintre ei spun ca stiau despre legatura dintre cei doi, insa au refuzat sa comenteze cele intamplate, de teama consecintelor.

Exista si banuiala ca profesoara ii facea vizite elevului in locuinta din oras, unde el sta cu chirie. El recunoaste doar ca face meditatii cu ea, pentru bacalaureat, dar acasa la ea.

Oricum, zvonul despre o relatie de iubire interzisa intre un dascal si un elev a facut valva in oras. Si alti colegi de-ai profesoarei, care o cunosc de peste zece ani, ii sustin nevinovatia.

Povestea va fi analizata de consiliul profesoral, iar protagonista si-ar putea pierde locul de munca, daca nu a respectat statutul cadrului didactic.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO