Zeci de persoane din Cluj s-au înghesuit la coadă ca să susţină examenul de permis

Ultima actualizare: 25-06-2020 17:47

Că nu prea se mai respectă măsurile de siguranță o constatăm cu toții, aproape zilnic. Ne lovim deseori de formula: oameni fără griji - autorități depășite.

În Cluj-Napoca, de exemplu, zeci de persoane s-au înghesuit la coadă ca să susţină examenul care le permite să-și recapete permisul de conducere. Sala de testare a fost amenajată în clădirea unui liceu şi accesul s-a dovedit un infern.

După ore bune de așteptare, cei care au venit încă din zori să dea examenul și-au pierdut răbdarea.

Oamenii au venit joi pentru redobândirea permisului de conducere, au fost nevoiţi să stea în picioare chiar şi trei ore, asta pentru că sala de examen nu permite o capacitate mai mare de 15 persoane, iar intrările se fac o dată la douzeci de minute.

Oamenii acuză lipsa de organizare.

Bărbat la coadă: ”Putea să fie organizată treaba pentru online sau printr-o aplicaţie să ni se spună la ce oră, să fim grupă, da, poate se putea face ceva în privinţa asta, având în vedere şi perioada pandemiei, distanţarea socială ar fi trebuit respectată şi după cum se vede, nu prea este”.

Iar situația nu este fără precedent. Și săptămânile trecute au fost cozi, chiar şi în ploaie. Despre siguranța sanitară nici nu mai încape discuția.

Poliţiştii şi jandarmii au încercat să facă ordine. Mai ales că nu toată lumea purta mască, iar numărul de persoane amenința să crească.

Beatrice Milonean purtător de cuvânt IPJ Cluj: ”În cursul zilei de azi, s-a constatat un mare aflux de persoane care s-au prezentat la testare motiv pentru care s-a implementat un sistem de planificare pe serii şi ore a persoanelor astfel încât să fie evitată aglomeraţia în fața imobilului”.

De săptămâna viitoare, accesul în sala de examen, pentru cei care vor să-și recupereze permisul, se va face doar pe bază de programare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO