Zeci de persoane, confirmate cu coronavirus la Şantierul Naval Damen din Galaţi

Ultima actualizare: 01-07-2020 20:42
santier naval
Pro TV

Peste 40 de persoane de pe platforma Şantierului Naval Damen din Galaţi au fost confirmate, în ultima perioadă, cu COVID-19, reprezentanţii şantierului dispunând o serie de măsuri de combatere a răspândirii coronavirusului.

Potrivit autorităţilor din judeţul Galaţi, peste 40 de muncitori de la Şantierul Naval Damen din Galaţi au fost confirmaţi, în ultimele două săptămâni, cu infecţie cu coronavirus.

În acest context, reprezentanţii şantierului au luat o nouă serie de măsuri pentru evitarea răspândirii virusului. Printre altele, masca de protecţie este obligatorie nu doar în interior, ci şi în spaţiile deschise, s-a introdus lucrul în două schimburi, precum şi termoscanarea la punctele de acces în şantier. Acest lucru se realizează prin intermediul unor containere speciale prevăzute cu camere de termoscanare, asigurând fluidizarea traficului şi triajul epidemiologic, potrivit News.ro.

Judeţul Galaţi a înregistrat, până miercuri, 917 cazuri de infecţie cu coronavirus, 29 de cazuri fiind raportate în ultimele 24 de ore.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO