Zece autoturisme implicate intr-un accident in lant pe DN 1, din cauza poleiului. Traficul rutier, deviat pe rute ocolitoare

Ultima actualizare: 18-01-2015 07:23

Zece autoturisme au fost implicate, joi dimineata, pe DN 1, in apropierea municipiului Sibiu, intr-un accident in lant produs din cauza poleiului.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Elena Welter, a declara ca pe Drumul National 1, in apropierea localitatii Vestem, aflata la cativa kilometri de municipiul Sibiu, s-a produs o tamponare in lant.

In accident, care a avut loc pe sensul de mers Ramnicu Valcea - Sibiu, au fost implicate zece autoturisme. ”La fata locului au fost trimise si echipaje medicale pentru a acorda ingrijiri eventualelor victime, desi, deocamdata, nu exista informatii cu privire la existenta unor victime”, a declarat Elena Welter.

Potrivit acesteia, accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadapate la conditiile meteo, carosabilul in zona fiind alunecos din cauza poleiului. Traficul pe sensul de mers Valcea – Sibiu a fost deviat prin localitatea Vestem.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO