VIDEO. Un agent de pază a scuipat un client al unui supermarket după ce acesta i-a spus că nu poartă mască

Dată publicare: 28-07-2020 21:03
Dată actualizare: 28-07-2020 21:03


Un incident mai puțin obișnuit s-a întâmplat marți într-un supermarket din Capitală. Un agent de pază a scuipat un client al magazinului pe motivul că acesta i-a atras atenția de mai multe ori că nu poartă mască de protecție.

Agentul de pază a fost filmat de către victimă, iar imaginile surprind momentul incidentului. De asemenea, se mai poate vedea că idividul a devenit agresiv atât fizic cât și verbal.

Poziția companiei Kaufland România

 

”Ne delimităm de un astfel de comportament. Analizăm foarte îndeaproape colaborarea cu firma de pază la care este angajată persoana din filmarea respectivă.

Este regretabil și impardonabil ceea ce s-a întâmplat, cu atât mai mult cu cât noi încurajam atât personalul, clienții, cât și toți colaboratorii noștri să poarte mască de protecție, conform obligațiilor impuse de autorități”.

Reacția firmei de pază SSG

 

În urma anchetei interne cu privire la incidentul petrecut marti 28.07.2020 am constatat ca agentul la care se face referire este angajatul nostru dar nu face parte din dispozitivul de paza al magazinului respectiv și acesta se afla in liber conform planificării la ora la care este făcută filmarea acesta nefiind echipat după cum se vede și in imagini, acesta ieșise de la toalete unde se spălase pe fată fapt pentru care nu poți purta masca ulterior pana ce fata se usucă.

Persoana ce a filmat a așteptat cu telefonul pregătit 8 minute angajatul a fost provocat ulterior de către client care a început sa filmeze și sa încerce sa obțină senzaționalul având in vedere măsurile in vigoare chiar dacă agentul i-a transmis ca a fost la toalete.

Având in vedere faptul ca agentul nu era la muncă, acesta nu se afla nici sub controlul sefului departamentului din care face parte altfel nu putem demara o cercetare disciplinara insa compania noastră, SSG, are un cod de conduită in baza căruia vom lua o decizie conform legislației in vigoare.

Trebuie sa ținem cont si de stresul permanent la care sunt supuși agenții din magazine in ceea ce privește termometrizarea și limitarea accesului persoanelor ce nu poarta masca sau nu doresc sa li se măsoare temperatura.

Dupa cum putem constata, in ultimele luni, compania noastră s-a remarcat prin articole media pozitive, cazuri in care agenții noștri au găsit diferite sume de bani sau bunuri si le-au predat poliției cât și incidentul din Ferentari unde echipele noastre au acționat cu calm pentru a apalana și detensiona conflictul și nu numai, incidente ce denota ca personalul nostru este educat și instruit corespunzător.

Regretăm incidentul și vom desfășura în mod continuu sesiuni de pregătire și instruire a angajaților noștri atât în timpul serviciului cât și în timpul liber.


VIDEO PROTVPLUS.RO