Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA. A dat declaratii in calitate de martor in dosarul ce vizeaza suspiciuni de coruptie la CNA

Ultima actualizare: 28-07-2014 07:10

Numele unuia dintre cei mai influenti oameni politici din Romania apare in ancheta DNA legata de suspiciunile de coruptie de la Consiliul National al Audiovizualului.

Viorel Hrebenciuc a fost chemat vineri la audieri si intrebat daca ar fi intervenit la CNA in favoarea primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis si Pinalti.

Doar o jumatate de ora, atat a stat la audieri vicepresedintele Camerei Deputatilor. Anchetatorii au banuiala ca ar fi intervenit pe langa membrii Consiliului National al Audiovizualului ca sa ii redea licenta de emisie postului patronat de Gheorghe Stefan. Politicianul neaga, insa, oprice implicare.

La intrarea in sediul DNA, un barbat i-a cerut lamuriri lui Viorel Hrebenciuc despre o pretinsa afacere financiara, un imprumut dat Patriarhului, de 100 de milioane de euro si dobanda de cinci procente. Intrebarile l-au iritat pe parlamentar, care l-a trimis la un control medical.

Tot vineri, la DNA ar fi trebuit sa ajunga si celalalt protagonist al investigatiei. Primarul Pinalti a cerut, insa, un ragaz de cateva zile si va ajunge la interogatoriu saptamana viitoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!