Un microbuz care transporta 15 femei la serviciu s-a rasturnat. Soferul da vina pe drumul prost

Ultima actualizare: 28-07-2014 07:10

15 femei din satele din jurul Clujului au vazut moartea cu ochii, cand microbuzul care le ducea la serviciu s-a rasturnat. Soferul a declarat ca nu a mai reusit sa controleze masina din cauza drumului prost, a doborat un stalp si s-a rasturnat.

In urma impactului, 9 dintre pasagere au ajuns la spital, cu traumatisme minore, asa ca niciuna nu a ramas internata.

Cele 15 femei mai aveau cativa kilometri pana la fabrica din Cluj-Napoca, in care lucrau. La intrarea in comuna Apahida insa, microbuzul in care se aflau a lovit un stalp, apoi s-a orit in sant, cu rotile in sus.

"S-a rasturnat. Nu stim nimic, decat ca ne-am trezit in sant si am iesit afara”, spun femeile.

"Am vazut moartea cu ochii, ca de nu era stalpul era vai de noi. Daca nu era stalpul se mai rastogolea o data si atunci era mai rau.. Acum multumim lui Dumnezeu ca am scapat", adauga acestea.

"De la zdruncinaturile alea a sarit masina. Am intrat pe partea stanga si am prins criblura si m-a tras in sant si n-am mai putut sa redresez", a declarat soferul.

Simona Varci, purtator de cuvant al Politiei Judetene Cluj: "Un microbuz a pierdut controlul asupra directiei de deplasare intr-o curba la dreapta, a parasit partea carosabila, s-a rasturnat si a lovit un stalp de sustinere a firelor de energie electrica."

In urma impactului, 9 dintre pasagere au ajuns la spital. Medicii au constatat ca au suferit traumatisme minore, asa ca niciuna nu a ramas internata. Etilotestul a aratat ca soferul nu era baut, dar anchetatorii spun ca trebuie sa afle toate detaliile accidentului inainte de a hotari daca il pun sau nu sub acuzare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO