Vica Blochina risca sa ajunga in strada. Ce s-a intamplat cu apartamentul facut cadou de Piturca


Ultimul update: Vineri 01 Februarie 2013 07:13
Data publicarii: Marti 29 Ianuarie 2013 18:39
Categorie: Stiri actuale

Vica Blochina, fosta amanta a lui Victor Piturca, este pe cale sa ajunga in strada. Apartamentul de lux pe care selectionerul i l-a facut cadou a fost scos astazi la licitatie de un executor judecatoresc.

Era singura modalitate prin care asociatia de proprietari putea sa isi recupereze restantele la intretinere, acumulate de balerina. Vica nu este in relatii cordiale nici cu FISC-ul din pricina unor pretinse datorii, la taxe si impozite.

Vica Blochina nu mai duce viata de invidiat din perioada in care i-a daruit lui Victor Piturca un baietel, iar selectionarul era generos cu ea.

Se intampla acum mai bine de 5 ani. Dupa despartire, fosta balerina a intrat in conflict cu asociatia de proprietari. N-a mai platit regulat intretinerea apartamentului aflat la doi pasi de Patriarhie, iar deznodamantul nu a fost deloc surprinzator.

"Obliga parata la plata catre reclamanta, Asociatia de Proprietari, a sumei de 14349,12 lei reprezentand 8.216,24 lei cote de contributie restante aferente perioadei decembrie 2009 - iulie 2011 si 6132,88 lei penalitati aferente". (sursa: Sentinta Judecatoriei sectorului 4)

Pe fir a intrat si executorul judecatoresc, care a obtinut rapid incuviintarea instantei ca Vica Blochina sa fie penalizata chiar
printr-o masura extrema: vanzarea la licitatie a locuintei.

Prima strigare a fost organizata anul trecut, iar cea de-a doua astazi, cand pretul de pornire a scazut de la 140.000 de euro la 105.000 de euro.

4 cumparatori au platiti o cautiune de 10% din pretul de pornire.

Din fericire pentru ea, Vica a platit ultima transa si a anulat licitatia in ultimul moment.

Chiar si asa, Vica Blochina nu este sigura ca isi poate salva casa. Administratorul complexului rezidential sustine ca ea ar avea si alte restante si ca ii pregateste un nou proces. In plus, administratia financiara are un titlu executoriu impotriva ei pentru restante la impozitul pe imobil si pe teren.
 

Tags: vica blochina,

VIDEO PROTVPLUS.RO