Vasile Lavric, supranumit "mâncătorul de femei", dus din greșeală în Ministerul Mediului în loc de Parchet

Ultima actualizare: 22-12-2020 20:00

Vasile Lavric, bărbatul de 62 de ani din Rădăuţi supranumit şi "mâncătorul de femei", este anchetat acum în cazul dispariţiei celei de-a patra soţii.

Suspectul nu purta cătușe, așa cum cere procedura. Poliția a deschis o anchetă.

Vasile Lavric: "Am slăbit 14 kilograme în 18 zile, sunt nevinovat”.

Vasile Lavric a fost adus la audieri, puţin după ora 13, direct din arest. Mai întâi a vizitat însă, fără voie, Ministerului Mediului.

Bărbatul de 62 este investigat acum pentru dispariţia fostei soţii, Aurica Lavric. El susţine că este plecată la muncă în străinătate şi că ar trebui să se întoarcă. Mai multe declaraţii ale martorilor, dar şi probe - indirecte, ce-i drept - ar arăta că minte, spun surse din ancheta. Cercetările sunt conduse de procurorul care s-a ocupat şi de cazul Elodia Ghinescu.

În 2014, Vasile Lavric a fost cercetat pentru dispariţia a trei surori din Rădăuţi. Bărbatul s-ar fi iubit cu toate trei, cu două a avut şi copii însă doar pe una a luat-o de soţie. Anchetatorii au aflat atunci că o bătea şi l-au reţinut pentru tentativă de omor, după ce au găsit la el în curte fragmente osoase umane

Geanina Cojocaru, avocata Inculpatului: "Eu am fost avocata lui şi în 2014 când de asemenea nu au existat probe motiv pentru care am reuşit să îl pun în libertate. S-a fabricat ulterior un dosar de tentativă de omor deşi certificatul medicolegal de la acea perioadă spunea că nu a pus în pericol viaţa victimei, despre acest nou dosar nu ştiu absolut nimic".

Pe lângă tentativă de omor, procurorii îl cercetează pe Vasile Lavric şi pentru violenţă în famile, infracţiune care va cântări şi mai greu când se va decide pedeapsa finală. Se ia în calcul şi faptul că inculpatul a mai fost cercetat o dată pentru aceeaşi infracţiune în cazul celor trei surori date dispărute.

Iar pentru că nici trupul celei de-a patra soţii nu a fost deocamdată găsit, oamenii legii îl cercetează şi pentru profanare de cadavre. Cumulate, aceste infracţiuni i-ar putea aduce detenţia pe viaţă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO