Vama Nadlac II, inchisa in urma accidentului produs in Ungaria. Traficul a fost deviat pe Nadlac I

Ultima actualizare: 18-02-2017 07:14
vama nadlac

 Vama Nadlac II a fost inchisa, miercuri dimineata, in urma accidentului produs pe Autostrada Paneuropeana, in Ungaria, la aproximativ doi kilometri de frontiera, in urma unei solicitari formulate de catre autoritatile statului vecin.

Traficul a fost deviat prin Vama Nadlac I, respectiv pe DN7.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei de Frontiera Arad, Mihaela Les, Vama Nadlac II, situata pe Autostrada Paneuropeana, a fost inchisa, la solicitarea autoritatilor ungare.

”Autoritatile maghiare ne-au informat despre producerea accidentului rutier in apropiere de frontiera, iar din aceasta cauza traficul pe intrarea in Romania a fost deviat prin Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac I. Politia de Frontiera tine permanent legatura cu autoritatile maghiare si s-au luat masuri de fluidizare a traficului in PTF Nadlac I”, a declarat Mihaela Les.

Autoritatile de frontiera din Romania nu au putut preciza cat timp va fi inchisa Vama Nadlac II.

Cel putin trei persoane dintr-un autocar romanesc au murit, iar zece au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident in lant produs pe Autostrada Paneuropeana, in Ungaria, la aproximativ doi kilometri de granita cu Romania, mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad intervenind la fata locului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO