Ursul ucigas din Brasov si-a gasit sfarsitul. Vanatorii spun ca fiara avea "un comportament deviant"


Ultimul update: Marti 19 Iulie 2016 00:19
Data publicarii: Sambata 16 Iulie 2016 18:34
Categorie: Stiri actuale

Odiseea ursului din Racadau s-a incheiat, insa cu pretul vietii unui om.

Ursul care a atacat doi oameni in doar patru zile in cartierul Racadau din Brasov a fost impuscat. Reprezentantii regiei care administreaza padurea de pe muntele Tampa au primit acordul din partea Ministerului de Mediu. Carnea animalului va fi dusa la Directia Sanitar Veterinara pentru analize.

Ursul din cartierul Racadau de la marginea Brasovului, care a ranit miercuri un localnic, a mai atacat sambata un om in aceeasi zona. Este vorba despre un barbat care se plimba insotit de cainele sau.

Cand ursul deosebit de periculos a dat navala, cainele credincios si-a aparat stapanul cu pretul vietii. Intre timp barbatul a reusit sa fuga. Fiara de circa patru ani are un comportament deviant, spun vanatorii, pentru ca s-a obisnuit sa se hraneasca de la tomberoane si coboara in liziera padurii, pana langa casele oamenilor.

Dupa atacul de sambata, Ministerul Mediului a aprobat impuscarea animalului. Asa ca reprezentantii regiei care administreaza padurea de pe muntele Tampa si specialistii de la Institutul de Cercetari Silvice s-au inarmat si au pornit in cautarea ursului, care oricand poate face victime.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO