Urmărire cu focuri de armă în Maramureș pentru prinderea unor contrabandiști de țigări. Unul a fost împușcat

26-01-2021 17:05


Polițiștii de frontieră din Maramureș au reușit să facă o captură impresionantă de țigări de contrabandă după o urmărire cu focuri de armă.

 

Un bărbat de 28 de ani a fost rănit în picior și, după ce a fost capturat, a fost transportat la spital în stare stabilă.

Totul s-a petrecut după lăsarea întunericului pe un drum forestier. Agenții de poliție au observat două mașini de teren care staționau în mod suspect și au mers să legitimeze șoferii.

Aceștia au accelerat în trombă când i-au zărit pe oamenii legii, cu intenția de a-i lovi. Suspecții au fost somați cu mai multe focuri de armă în aer, după care polițiștii au tras în cauciucuri.

Nici de această dată fugarii nu s-au oprit și urmărirea a continuat. După 600 de metri, un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost rănit în zona coapsei și nu și-au mai putut continua drumul.

Acesta a fost dus la spital iar doctorii spun că este în afara oricărui pericol. Imediat au fost găsiți și ceilalți șase suspecți. În mașini erau mai multe baxuri cu țigări de contrabandă, în valoare totală de aproape 200 de mii de lei.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO