Unul dintre cei mai periculoși violatori din Europa a agresat sexual o fetiță în Suceava

31-07-2020 16:36
Sursa: Agerpres


Unul dintre cei mai periculoși violatori din Europa a agresat sexual o fetiță în Suceava

Un bărbat care are la activ mai multe violuri în Europa, inclusiv unul urmat de moartea victimei, a fost arestat la Suceava după ce a agresat sexual o fetiță de 13 ani.

 

Individul a abordat-o pe minoră în fața blocului în care aceasta locuia și a convins-o să-l primească în apartament sub pretextul de a verifica instalația de apă.

Odată ajuns în casă, individul a agresat-o sexual și a amenințat-o cu moartea dacă va vorbi despre cele întâmplate, după care a părăsit locuința.

Pe 10 iulie, Parchetul Tribunalului Suceava a dispus începerea urmării penale "in rem" cu privire la săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în acest caz, iar pe 23 iulie s-a dispus extinderea cercetărilor pentru săvârşirea a două noi infracţiuni, respectiv coruperea sexuală a minorilor şi violare de domiciliu.

Agresorul a fost prins vineri de către polițiștii de la Biroul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava și a fost prezentat instanţei care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 

Două violuri în Italia și unul în Marea Britanie, urmat de moartea victimei

 

Potrivit Monitorul de Suceava, bărbatul în vârstă de 45 de ani este unul dintre cei mai periculoși violatori din Europa, cu antecedente penale și în România.

În 2006, individul a fugit în Italia după ce, abia eliberat din penitenciar, a fost prins la volan fără permis de conducere.
În Italia, suceveanul a violat două tinere, după care a fugit în Marea Britanie, unde ar fi comis un nou viol, urmat de decesul victimei.

A fost condamnat, iar după eliberare s-a întors în România, unde a agresat sexual minora de 13 ani din Suceava.

 

 

Sursa: Agerpres, Cristian Anton

VIDEO PROTVPLUS.RO