Caz revoltător în județul Suceava. Cercetat în libertate, deși a lăsat o minoră însărcinată și a lovit un vecin cu un topor

Ultima actualizare: 14-05-2020 12:24
politie romania
Shutterstock

Un tânăr de 25 de ani din comuna Horodniceni, județul Suceava este cercetat în libertate, în ciuda faptului că are două dosare penale, după ce a lăsat însărcinată o minoră și a lovit un vecin cu un topor.

În luna octombrie a anului trecut, un bărbat de 42 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, după ce a fost lovit de suspect, de mai multe ori cu toporul, în zona feței, transmite monitorulsv.ro.

Atunci, procurorul a luat doar măsura controlului judiciar, tânărul întorcându-se acasă după 24 de ore de reținere.

Tot atunci, tânărul era deja cercetat pentru act sexual cu un minor.

Victima era o fată de 13 ani, care între timp a născut o fetiță.

În ciuda faptelor sale, suspectul este cercetat în libertate.

Localnicii din satul Rotopănești, comuna Horodniceni, sunt revoltați de ce se întâmplă, dar și speriați, mai ales că tânărul respectiv ar fi cunoscut ca fiind violent atunci când consumă alcool.

Potrivit autorităților, în cazul tentativei de omor, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis în judecată pe tânăr, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Suceava, fără a se judeca încă vreun termen.

Cu referire la dosarul pentru act sexual cu un minor, comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției, a declarat că ancheta este în lucru la Secția Rurală Mălini.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO