Un turist a fost călcat cu ATV-ul și bătut de angajații unei pârtii din Harghita

Ultima actualizare: 24-01-2020 21:42
atv
Getty

Poliţia din Topliţa, judeţul Harghita, a demarat cercetări, după ce un turist de 21 de ani din Mureş ar fi fost călcat cu ATV-ul şi lovit cu pumnii şi picioarele de angajaţii unei pârtii.

În cauză se fac cercetări in rem pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit News.ro.

„La data de 24.01.2020, la ora 14:11, Poliţia Municipiului Topliţa a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la o agresiune fizică petrecută la baza unei pârtii din localitate”, a transmis, vineri seară, Poliţia Judeţeană Harghita.

„La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă, formată din poliţist şi jandarm, care au constatat că un turist de 21 de ani, din judeţul Mureş, aflat la schi pe pârtia respectivă, în urma unor neînţelegeri privind urcarea cu teleschiul, ar fi fost lovit cu pumnii şi picioarele de către unul dintre membrii personalului de serviciu”, a continuat poliția.

Sursa citată a precizat că, în urma acestui eveniment, se pare că angajatul respectiv a luat legătura cu alţi colegi, care s-au prezentat la baza pârtiei cu un vehicul de tip ATV şenilat, pentru a lămuri situaţia, iar la plecarea de la locul incidentului, ATV-ul, la bordul căruia se aflau două persoane, ar fi trecut cu şenila stânga faţă peste picioarele tânărului de 21 de ani, din municipiul Târgu Mureş.

„La sosirea poliţiştilor victima a afirmat că nu are nevoie de îngrijiri medicale şi a refuzat să fie transportat ori să se prezinte spital, însă a acuzat că i-a fost ciobit un dinte, în urma loviturilor pe care le-ar fi primit de la doi bărbaţi din zonă, în vârstă de 43 şi 50 de ani”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia au întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în care poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO