Manevra inconstienta a unui sofer a dus la deraierea unui tramvai in Capitala. Patru persoane au ramas captive in masina

Ultima actualizare: 11-12-2014 07:15

Neatentia ar fi putut sa il coste viata pe un sofer din Capitala. A vrut sa intoarca masina in Pasajul Victoriei, dar a fost izbit in plin de un tramvai.

Autoturismul a ramas blocat intre un stalp si un tramvai, iar conducatorul auto si alti trei pasageri au ramas captivi inauntru. In urma impactului, tramvaiul a deraiat, iar traficul in zona Guvernului a fost blocat 30 de minute.

Accidentul a avut loc cu putin timp inainte de ora 19:00, in Pasajul Victoriei. Un sofer care a facut o manevra imprudenta, spun martorii, s-a ciocnit de un tramvai iar unul dintre vagoanele acestuia a deraiat. "A incercat sa intoarca in pasaj, vizibilitatea n-am nici eu nici el, si n-am mai apucat sa franez", a explicat vatmanul.

Soferul si pasagerii - doi barbati si o femeie - au fost scosi din masina de calatorii din tramvai. In momentul in care a avut loc accidentul, prin zona trecea o ambulanta, asa ca membrii echipajului au intervenit pentru a le acorda ranitilor primul ajutor. "S-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala", au explicat polistii.

Nici soferul, nici pasagerii nu au fost raniti grav, dar au fost transportati la Spitalul Floreasca, pntru investigatii. La urgenta, pentru un control amanuntit, a ajuns si o persoana care se afla in tramvai. Traficul in zona a fost reluat dupa o jumatate de ora.


 
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO