Un taximetrist din Craiova a provocat joi seara un grav accident. Barbatul a ajuns in coma la spital

06-10-2016 22:45

accident Craiova

Doi oameni au fost grav raniti joi seara intr-un accident in Craiova. Un taximetrist nu a acordat prioritate si a fost lovit de un alt autoturism care circula regulamentar.

In urma impactului puternic ambele autovehicule au fost aruncate in fata unui tramvai, in care erau calatori. Din fericire, vatmanul a reactionat si a evitat coliziunea cu masinile serios avariate.

Soferul care circula regulamentar s-a trezit in fata cu taximetrul care i-a taiat calea, fara sa-i cedeze trecerea, asa cum ar fi trebuit.

Impactul dintre cele doua autoturisme a fost extrem de puternic, iar masinile au ajuns pe sinele de tramvai. In acel moment pe acolo trecea o garnitura plina cu oameni. Vatmanul - o femeie - a tras frana de urgenta pentru a evita o tragedie.

Vatman: "S-au lovit acolo, au venit pe linia de tramvai, nu puteam sa opresc tramvaiul pentru ca era si putin patinaj, a trebuit sa dau in frana de urgenta, se vedea numai fum, zburau toate alea din portbagaj."

Taximetristul in varsta de 43 de ani a ajuns la spital in coma. Clienta care se afla in masina lui a suferit si ea mai multe rani si a ramas, de asemenea, sub supravegherea medicilor.

Soferul celuilalt autoturism: "Taximetristul mi-a taiat calea venind de pe un drum fara prioritate, nu am mai apucat sa mai apas frana, l-am vazut efectiv cum mi s-a oprit in fata. Am strans tare de volan si m-am pregatit de impact."

Alin Apostol, purtator de cuvant IPJ Dolj: "Din primele cercetari s-a stabilit ca un conducator auto de 43 de ani din Craiova, in timp ce conducea un automobil taxi, a patruns pe Calea Bucuresti fara a respecta semnificatia indicatorului cedeaza trecerea si nu a acordat prioritate de trecere unui alt automobil."

Soferul vinovat de cele intamplate are acum dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si distrugere. Din cauza accidentului, circulatia tramvaiului in zona a fost oprita timp de aproape o ora.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO