Un livrator de mâncare a fost reținut după ce a agresat mai multe fete în timp ce mergea pe bicicletă

×
Codul embed a fost copiat

Un tânăr de 25 de ani din București a fost reținut de polițiști pentru agresiuni sexuale după ce ar fi atins într-un mod total indecent, pe stradă, din goana bicicletei, mai multe tinere.

Trei dintre victime au sunat la 112 după ce au fost agresate în sectorul 1 din București, iar biciclistul, curier de meserie, a fost identificat imediat.

Individul colabora cu o firma de livrat mâncare și se plimba toată ziua pe străzi mergând pe bicicletă. Își făcuse însă un obicei urat să lovească tinerele pe care le întâlnea în cale, cu palma într-un mod total nepotrivit.

Prima care a depus plângerea a fost o tânăra de 25 de ani care a fost astfel agresată într-o stație de autobuz din sectorul 1. A doua zi la secția de poliției o altă tânără a venit să depună plângere descriind nu doar același mod de operare, dar și aceleași semnalmentele ale gresorului.

Iar a treia tânăra de 27 de ani a fost agresată tot în sectorul 1 pe bulevardul Magheru. Tânăra a povestit pe Facebook ce a pățit și spune că s-a simțit cumplit nu doar în urma gestului făcut de agresor, dar și pentru că martorii la incident se amuzau pe seama ei.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Victimă: ”Dintr-o dată m-am trezit că m-a lovit cineva peste fund. Foarte tare. Nu a fost o pălmuță inofensivă, cum ar spune unii, ci o palmă dată cu ură. Oamenii din jur, asta m-a frapat foarte tare, au început să râdă, nu a sărit nimeni în ajutor."

Victimă: ”Mi se pare că la noi în țară e minimalizat gestul ăsta. Am primit zeci de mesaje în urma postării că și ele au pățit același lucru, dar nimeni nu s-a dus la poliție. Dacă nu depunem plângere ei nu au datele necesare să vadă că e o problemaăfoarte mare."

Până când vă fi judecat pentru agresiune sexuala, tânărul a fost plasat sub control judiciar. Asta înseamnă că nu are voie să părăsească orașul, să se apropie în vreun fel de victime și să vina ori de cate ori e chemat la secția de politie."

Polițiștii secției 1 l-au identificat ușor și l-au reținut în Piața Romană din București. L-au dus în față judecătorilor pentru cele 3 infracțiuni, iar magistrații au decis să fie cercetat sub control judiciar. Totodată polițiștii cred că ar fi vorba de mai multe victime și le încurajează pe tinere să vină să depună plângere.

Compania de livrări la care a lucrat a anunțat că îl va da în judecată pentru prejudicii de imagine.

Daca va fi condamnat pentru agresiune sexuală, tânărul riscă, potrivit Codului Penal, între doi și șapte ani de închisoare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
O fată de 19 ani din Gorj a fost înjunghiată mortal de fostul iubit. Fusese la Poliție, dar nu a primit ajutor
O fată de 19 ani din Gorj a fost înjunghiată mortal de fostul iubit. Fusese la Poliție, dar nu a primit ajutor

O crimă înfiorătoare a avut loc miercuri noapte, în comuna Baia de Fier, județul Gorj. O fată de doar 19 ani a fost ucisă de fostul ei prieten.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.