Un tanar din Alba, plecat la munca in Dublin, e cautat de Interpol. Baiatul a disparut fara urma acum opt luni

18-11-2014 13:18


De opt luni, parintii si sora unui tanar de 26 de ani din Alba Iulia nu-si mai pot gasi linistea. Baiatul, aflat cu mama lui la munca in Irlanda, a disparut fara urma.

De atunci, nimeni nu le-a putut spune nimic despre soarta lui, nici macar politistii, care l-au dat in urmarire prin Interpol. Apropiatii sunt convinsi ca baiatul a fost sechestrat si nu mai poate lua legatura cu cei dragi.

George a plecat in Irlanda, la mama lui, in luna ianuarie si s-a angajat la acelasi restaurant unde lucreaza femeia. In 16 martie, era liber; mama sa povesteste ca l-a lasat acasa, iar ea a plecat spre serviciu. Nu l-a mai gasit la intoarcere, iar mesajele disperate lasate pe Facebook de sora lui din tara au ramas fara raspuns.

Rudele spun ca George nu cunostea pe nimeni in Irlanda, in afara de colegii de la restaurant, iar cand a disparut, avea la el doar permisul de munca, actele de identitate si 700 de Euro. Nu lipseau de acasa nici hainele tanarului, nici alte obiecte personale. Politistii din Irlanda nu au reusit sa gaseasca pana acum niciun indiciu in acest caz.

George este un baiat linistit, spun apropiatii lui, si nu a facut niciodata probleme. Cum mama lui lucreaza deja de 13 ani in Irlanda, la inceputul anului s-a dus si el acolo, ca sa-si faca un rost. Si-a gasit repede de lucru la restaurantul unde munceste si femeia, intr-un satuc la 30 de kilometri de Dublin.

"In 16 martie, a disparut. Nu am mai aflat nimic de el. El a disparut cu hainele de pe el, cu buletinul, permisul si 700 de Euro banii de la lucru. Nu parea suparat, telefonul lui a mai sunat 4 zile, dar nu a raspuns nimeni. Eu ma tem sa nu-l fi ademenit cineva undeva, cu ceva, ca-i va fi mai bine si sa fie sechestrat", a spus sora baiatului.

"Am intrat la el in camera si i-am zis: mami se duce la lucru si i-am lasat 20 de Euro pe masa pentru tigari si paine si i-am zis: te rog sa mai suni. El mi-a raspuns: bine si m-am aplecat si l-am sarutat pe obraz. La lucru nu l-a cautat nimeni, nici acasa, numai daca el a luat legatura cu cineva pe internet si i-ar fi facut ceva propuneri si a cazut in capcana, o victima", a spus mama baiatului.

Rudele vor sa apeleze acum si la politistii romani, chiar daca este putin probabil ca tanarul sa se fi intors in tara, fara sa le dea vreun semn. George a fost dat in urmarire internationala. El brunet cu ochii verzi, are 1,67 m inaltime, o alunita pe nas, iar pe mana stanga o cicatrice de la o operatie mai veche. Parintii si sora lui spera ca sa apara cineva care sa le poata da cat mai repede o veste despre el.
 

Tags: dublin, disparut,

VIDEO PROTVPLUS.RO