Un tânăr de 31 de ani a pătruns cu duba într-o benzinărie, după ce i s-a făcut rău. A murit în braţele medicilor


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 28 Februarie 2018 13:48
Categorie: Stiri actuale

Pericol de explozie în urma unui accident grav în Vaslui, la o staţie de benzină. Un şofer de 31 de ani, cu probleme cardiace, şi-a pierdut cunoştinţa şi a pătruns cu duba în zona de alimentare a maşinilor, lovind 2 dintre ele.

Două autovehicule s-au răsturnat în urma impactului violent. Bărbatul care a provocat accidentul s-a stins în braţele celor de la SMURD.

Medicii cred că bărbatul de 31 de ani de la volanul dubitei de serviciu a suferit un infarct. Aşa a pătruns cu maşina în zona benzinăriei de la intrarea în Vaslui.

Scăpată de sub control, autoutillitara a rupt semne de circulaţie, a pătruns pe contrasens şi a lovit întâi o maşină parcată în benzinărie. Apoi o alta, care intră să alimenteze şi în care se aflau şoferul şi un pasager. Aceştia nu au fost răniţi.

Doar pompierii au reuşit să îl scoată pe tânăr din duba care s-a răsturnat pe o parte. Medicii de la SMURD au încercat timp de o oră să îl salveze. A fost însă în zadar.

Riscul producerii unei catastrofe a fost iminent. Pompierii au luat măsuri pentru a îndepărta riscul unei explozii.

Tânărul care a provocat accidentul nu se ştia bolnav şi nu avea probleme cu inima, spun cei din familie. El urma să se căsătorească în luna mai.

Accident cu un mort şi 4 răniţi între Galaţi şi Tecuci din cauza poleiului. Poliţia a amendat CNAIR
Un şofer de microbuz a derapat pe polei şi a intrat într-un autobuz, în Dâmboviţa.
VIDEO PROTVPLUS.RO