Un tanar de 31 de ani a facut luni noapte ultima sa cursa cu motorul. A intrat in plin intr-un stalp de electricitate

Dată publicare: 22-07-2014 09:32
Dată actualizare: 25-07-2014 07:26


Fericit ca are motocicleta, un tanar de 31 de ani a vrut adrenalina, dar a facut luni noapte ultima sa plimbare. Intr-o curba periculoasa, pe DN 17, in judetul Bistrita Nasaud, a pierdut controlul ghidonului.

A lovit un parapet si a fost proiectat intr-un indicator rutier, apoi intr-un stalp de electricitate.

Motocicleta, azvarlita cat colo de forta impactului, a razuit asfaltul pe o distanta de 35 de metri si s-a oprit la o rascruce de drumuri.

"N-o fi luat curba asta... A venit pe contrasens, a dat in parapetul ala, a sarit in stalp si stalpul l-a omorat. Altfel, nu murea pe iarba", au declarat politistii.

Barbatul gonea pe sosea cu o viteza incredibila, spun martorii. Din case, oamenii au auzit zgomotul puternic al motorului si s-au gandit la ce e mai rau.

"Am auzit 4-5 secunde motorul accelerat, dupa care impactul. Am venit repede sa il ajut, era mort. Am vazut ca nu are puls si i-am dat pace", a spus un martor.

Dupa ce s-a lovit de un indicator rutier de pe marginea drumului si de un stalp de electricitate, barbatul a ajuns intr-un sant. Acolo l-au zarit localnicii care au iesit sa vada ce se intampla. Motocicleta, in schimb, era la 35 de metri de locul unde a fost descoperit trupul neinsufletit, iar politistii au gasit-o dupa urmele lasate pe asfalt.

Inspector Nicolae Beclean, Politia Rutiera Bistrita: "Conducatorul unei motociclete, pe fondul neadaptarii vitezei in curba, a pierdut controlul asupra ghidonului, a lovit parapetii de protectie si a fost proiectat in afara partii carosabilului.''

Victima lucra ca ospatar la un restaurant din zona si, cel mai probabil, plecase la o plimbare cu motocicleta.

Politistii au deschis o ancheta, in cadrul careia se va dispune si o expertiza tehnica a motocicletei.


VIDEO PROTVPLUS.RO