Un tânăr de 17 ani din Hunedoara, reţinut după ce, beat fiind, a spart şapte autoturisme

Dată publicare: 24-04-2021 11:49
Dată actualizare: 24-04-2021 11:52


Politie

Un tânăr în vârstă de 17 ani din municipiul Hunedoara a fost reţinut pentru mai multe infracţiuni de tentativă de furt calificat după ce a spart, cu o şurubelniţă, geamurile a şapte autoturisme, în încercarea de a fura unul.

 

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că minorul, în noaptea de 22/23.04.2021, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, prin spargerea geamurilor portierelor (cu o şurubelniţă), a pătruns în șapte autoturisme parcate în zona pieţei Obor, din municipiul Hunedoara, încercând chiar să sustragă unul din acestea”, a transmis Poliţia judeţeană Hunedoara, potrivit News.ro.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara, care anchetează acest dosar, au stabilit că în momentul în care tânărul a spart cu şurubelniţa geamul portierei celui de-al şaptelea autoturism, s-a declanşat alarma, fapt care l-a determinat să fugă.

Tânărul se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă şi va fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor preventive.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO