Un sportiv, implicat în conflictul care a șocat Moscova. S-au împușcat din cauza locurilor de veci

Ultima actualizare: 26-05-2020 13:38
conflict bande rivale moscova
youtube.com

Un luptător MMA se numără printre cei nouă atacatori arestați în urma conflictului armat izbucnit duminică în sudul Mosocovei.

Dzhumbulat Baliev ar fi luat parte la incidentul în care au fost folosite mitraliere Kalashnikov, puști și pistoale, scrie rt.com.

Potrivit presei din Rusia, luptătorul de arte marțiale mixte ar fi încercat să se ascundă într-o mașină din apropiere, dar a fost prins de forțele de ordine.

În vârstă de 25 de ani, Baliev a câștigat două meciuri de MMA și a pierdut de patru ori. Ultima dată a urcat în ring în martie 2019.

Incidentul a avut loc într-o parcare dintr-un cartier liniștit din sudul capitalei ruse. Mai multe persoane înarmate, din bande rivale, au coborât din mașini și au început să tragă focuri de armă. Trei persoane au fost rănite.

Unul dintre cei nouă arestați, care a fost și rănit, a susținut că era din întâmplare în acel loc în momentul incidentului.

Poliția nu a făcut comentarii, dar jurnaliștii ruși susțin că ar fi vorba despre o reglare de conturi care are legătură cu afacerile cu locuri de veci, care ar valora peste 400 de milioane de euro anual, scrie The Times.

Tentativă de omor, posesie ilegală de arme și huliganism sunt acuzațiile aduse celor arestați.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO