Scene incredibile într-un cartier din Moscova, cu arme de foc: ”A fost înfricoșător”

Ultima actualizare: 25-05-2020 13:21
Moscova
youtube.com

Locuitorii unui cartier rezidențial din sudul Moscovei au fost martorii unor scene ca în filme, după ce câțiva bărbați au început să tragă focuri de armă sub ferestrele lor.

Potrivit Russia Today, poliția nu a precizat de la ce au plecat actele de violență, dar, potrivit unor surse, este vorba despre un conflict legat de afaceri funerare în capitala Rusiei.

Martorii au spus reporterilor că inițial a părut a fi un scandal legat de circulația rutieră. O mașină a refuzat să lase o alta să trecă pe drumul îngust, iar șoferii și pasagerii au ieșit și au început să se certe. Totul s-a mutat apoi în parcare, unde conflictul a escaladat, fiind trase focuri de armă.

Cu toate acestea, nu este clar cum s-a ajuns ca cele două vehiculesă fie ocupate de oameni înarmați. Purtarea armelor de foc este ilegală în Rusia și nu este obișnuită - susțin cei de la Russia Today.

Martorii au filmat în timp ce ”pistolarii” alergau în cartier cu arme de mână care păreau a fi AK-47.

Ulterior, poliția a lămurit că erau puști de vânătoare Saiga, care sunt făcute de Kalashnikov și bazate pe legendara pușcă de asalt.

„Am auzit numeroase împușcături”, a spus o femeie care a fost martora la focul de armă de la fereastra ei, explicând că la început a crezut că cineva pornește petarde.

„A fost foarte înfricoșător”, a spus ea, descriind, de asemenea, cum mamele din curte și-au luat copiii și s-au grăbit să se adăpostească. Cinci dintre făptași au fost reținuți deja și duși la o secție de poliție pentru interogare.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO