Un șofer fără permis din Craiova a fugit de poliție cu un copil în mașină

22-02-2020 07:49


Urmărire ca în filme aseară pe străzile din Craiova. Protagonist a fost un bărbat de 30 de ani, care, aflat la volanul unei mașini, deși se pare că nu are permis de conducere, nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Mai multe echipaje au pornit pe urmele lui, dar, la un moment dat, individul a abandonat autoturismul și a reușit să scape de agenți. În vehicul era și un băiat de 11 ani. Deocamdată fugarul nu a fost găsit.

Bărbatul de 30 de ani care a ignorat semnalele poliţiştilor de la rutieră care au vrut să îl oprească şi, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, şi-a continuat drumul.

Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj: „Întrucât conducătorul nu a oprit, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, până pe o altă stradă unde acesta a abandonat autoturismul şi a fugit."

În autoturismul abandonat în curtea unei case, agenţii au găsit un copil. Băiatul nu le-a putut spune însă oamenilor legii unde a plecat individul care condusese vehiculul.

Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj: „Din verificările efectuate până în prezent în autoturism a mai fost identificat un minor de 11 ani care se pare că era rudă cu cel în cauză."

Copilul a ajuns în cele din urmă în grija părinţilor. Între timp, anchetatorii au ridicat maşina bărbatului şi au dus-o la secţia de poliţie. Potrivit autorităţilor, se pare că fugarul nu are permis de conducere.

VIDEO PROTVPLUS.RO