Un român stabilit în Paris a imobilizat un hoț înarmat care fugise de polițiști

Ultima actualizare: 12-02-2019 21:49
hot prins paris

Un român din Dej care lucrează ca șofer la o firmă din Franța, a reușit să prindă și să imobilizeze un hoț înarmat în Paris, marți dimineață, relatează Dejeanul.ro.

Românul aștepta pe cineva în mașină, la marginea Parisului, însă la un moment dat i-a atras atenția apariția mai multor echipaje de poliție.

El a povestit că mai mulți polițiști au intrat într-o casă unde aveau informații că se află trei hoți. Doi dintre ei au fost prinși și încătușați de polițiști chiar în curtea casei, însă al treilea a reușit să scapte, ieșind pe geam. 

„A ieșit pe geam de la etajul doi, a coborât până pe trotuar, a smuls din mâna unei polițiste spray-ul lacrimogen cu tot cu mănușa, după care a fugit”, a povestit Adoris pentru Dejeanul.ro.

Tânărul de 28 de ani a reușit să îl prindă pe hoț la câteva străzi distanță și singur s-a luptat cu el și l-a pus la pământ. 

Deși hoțul era înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc și a folosit asupra lui Adoris tot spray-ul lacrimogen, acesta a reușit să îl țină imobilizat până au sosit polițiștii.

Mi-a dat cu spray în nas, în gură, peste tot. Toată faza a durat aproximativ 15-20 de secunde. Polițistilor nu le-a venit să creadă că singur am reușit să îl prind și să îl pun la pământ”, a mai spus Adoris.

În cele din urmă, cei trei bărbați de culoare au fost duși de oamenii legii la sediul poliției.

Adoris are 28 de ani, este din Dej, dar de 5 ani s-a stabilit în Franţa şi lucrează ca şofer la o firmă de construcţii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO