Un politist a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de cativa metri din Capitala

Dată publicare: 20-10-2015 19:55
Dată actualizare: 23-10-2015 07:05


Accident sinistru, marti seara, in Bucuresti. Un politist in varsta de 28 de ani, de la Brigada Rutiera a Capitalei, si-a pierdut viata, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de cativa metri, de pe sosea.

Politistul de la Brigada Rutiera Bucuresti care a murit, marti seara, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa din carosabil, a fost avansat post-mortem la gradul de subinspector.

"In aceasta dimineata, la propunerea inspectorului general al Politiei Romane, viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, l-a avansat in gradul de subinspector de politie post-mortem pe agentul sef adjunct de politie Gigina Bogdan Cosmin", a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane.

Agentul a pierdut, se pare, controlul vehiculului si a intrat in gardul ce imprejmuia craterul sapat in asfalt de cativa muncitori ai unei companii de distributie a gazelor.

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 19, pe Calea Stirbei Voda, din Capitala. Politistul, care era in timpul programului, a pierdut controlul motocicletei si a ajuns cu tot cu vehicul in groapa din asfalt.

Cu toate ca lucrarea era semnalizata, cei care au asistat la nefericitul eveniment spun ca politistul nu a vazut gardul si l-a lovit din plin. Asa a ajuns cu motocicleta in groapa facuta de cei de la firma de gaze.

Agentul in varsta de 28 de ani a fost preluat de o ambulanta SMURD si transportat de urgenta la Spitalul Universitar. Acolo, medicii au încercat din rasputeri sa-i salveze viata, dar inima lui a cedat.

Muncitorii de la firma de gaz incheiasera ziua de lucru cu putin timp inainte de tragedie.

Circulatia pe Calea Stirbei Voda a fost oprita timp de cateva ore, cat au durat cercetarile la fatza locului. Pentru ca groapa era adanca de cativa metri, a fost nevoie de un utilaj pentru a ridica motocicleta.

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei: "Cercetarile au fost preluate de catre parchetul competent, material si teritorial. Se afla intr-o misiune specifica Politiei Rutiere, o misiune de fluidizare a traficului."

Agentul care si-a pierdut viata in accident lucra de 8 ani la Brigada Rutiera a Politiei Capitalei.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO