Femeia care a anunțat la 112 că a fost sechestrată în Olt a fost găsită în Ilfov

14-10-2019 20:08

cautari politie

Femeia care a anunţat luni la 112 că este sechestrată a fost găsită în judeţul Ilfov, în aceeaşi maşină din care a fost efectuat apelul, atât ea, cât şi un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care se afla în autoturism fiind în prezent audiaţi de poliţişti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, cei doi se cunoşteau, iar în urma primelor verificări răpirea nu se confirmă. În cauză sunt efectuate cercetări pentru lipsire de libertate, relatează Agerpres.

Poliţiştii au stabilit că apelul la 112 a fost efectuat în momentul în care femeia, în vârstă de 34 de ani şi bărbatul, ambii din judeţul Ilfov, se aflau în zona oraşului Balş, iar în dosar măsurile vor fi dispuse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş.

„Urmare a apelului primit de IPJ Olt, precizăm că atât persoana care a apelat, cât şi însoţitorul ei au fost identificaţi şi audiaţi de poliţişti. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, urmând ca procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş să dispună măsuri în cadrul dosarului penal", a spus Grigorescu.

Femeia a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpită

 

Potrivit Gazetei de Sud, operatorul STS a auzit doar „lasă-mă, nebunule, să cobor!“, în momentul în care s-a transferat apelul către polițist acest apel fiind deja întrerupt, fie pentru că fata a fost împiedicată să mai comunice, fie pentru că a intrat într-o zonă fără semnal.

"La data de 14.10.2019, IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin (nu se cunoaşte numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii”, a declarat Grigorescu.

Acesta a mai adăugat că: „apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetăţeni să acorde sprijin poliţiştilor aflaţi în teren".

Apelul a fost făcut luni după-amiaza, la ora 14:23.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO