Un cuplu din UK a murit din cauza Covid-19, fără să fi ieșit din casă de la declanșarea pandemiei

Ultima actualizare: 16-04-2020 23:45
Bryn si Pat Howells
Elliot Howells

Doi octogenari din Țara Galiilor a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, deși nu au mai ieșit din casă de la declanșarea pandemiei, scrie METRO.

Bryn și Pat Howells, în vârstă de 86 și 80 de ani, au sărbătorit recent 60 de ani de căsătorie. Cei doi nu au mai ieșit din casă de săptămâni întregi, dar pe 4 aprilie au început să se simtă rău.

Amândoi au fost duși la spital, însă medicii nu au reușit să îi salveze. Bryn și Pat au decedat luni, la câteva ore distanță unul de celălalt.

„Încercăm să ne obișnuim cu ideea că au murit amândoi, după 60 de ani de căsătorie fericită. Bunica, mai ales, se simțea atât de bine. Spuneam mereu că era foarte tânără pentru o persoană de 80 de ani și mai avea decenii de trăit. Este un adevărat șoc. În urmă cu o săptămână am vorbit cu ea și spunea fă face curat în grădină și vopsește holul. Când a început să se îmbolnăvească, credea că e din cauză că a exagerat (cu munca, n.r.)”, a spus nepotul celor doi, Elliot Howells.

Bryn și Pat au murit singuri în spital, pentru că medicii nu au permis familiei să îi viziteze, însă familia a fost informată în permanență despre starea lor.

Vizibil marcat de eevnimentul tragic, Eliott trage un semnal de alarmă. „Vreau să avertizez oamenii să stea în casă și să aibă mare grijă la tot ce intră în locuința lor. Aveți grijă să dezinfectați totul și să spălați suprafețele. Trebuie să avem grijă”, a spus bărbatul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO