Un copil de trei ani s-a înecat în râul Cerna. Tatăl micuțului a asistat la tragedie

Dată publicare: 26-04-2021 12:45
Dată actualizare: 26-04-2021 13:24


Tragedie în județul Hunedoara. Un copil de doar trei ani a fost găsit înecat în râul Cerna. Deși tatăl lui a încercat disperat să îl salveze, apoi s-au alăturat și echipajele de pompieri - totul a fost în zadar. Polițiștii anchetează cazul.

Băiețelul ieșise sâmbătă seara la plimbare, împreună cu tatăl lui. La un moment dat s-a apropiat de malul răului, să se joace cu pietre.

S-a dezechilibrat însă și a fost luat de ape, înainte că tatăl să apuce să reacționeze. A încercat să îl prindă, dar în zadar, așa că în zona au fost chemate ajutoare.

Echipaje de pompieri, polițiști și jandarmi l-au căutat pe băiat mai bine de trei ore. Târziu, după miezul nopții, a fost găsit la doi kilometri distanță de locul unde căzuse.

Nu se mai putea face nimic. Corpul celui mic a fost preluat de cei de la medicina legală.

"Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul poliţiştilor, jandarmilor şi sătenilor. În jurul orei 00:00, trupul micuţului a fost găsit în apa râului, la aproximativ doi km de locul în care a dispărut. După culegerea primelor informaţii, poliţiştii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă şi a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze", se arată într-un comunicat al ISU Hunedoara.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO