Un copil de 10 ani a scapat cu viata dupa ce au trecut prin el 27.000 de volti


Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 15:49
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2011 08:05
Categorie: Stiri actuale
electrocutat

La 10 ani, un copil din Bacau si-a speriat bunicii, care-au crezut ca-l vor pierde pentru totdeauna. Baiatul, lasat in grija lor, dupa ce parintii au plecat in strainatate, s-a electrocutat in gara din oras.

S-a urcat pe un tren de marfa dar nu a durat mult pana cand ceilalti copii l-au vazut trantit la pamant si plin de arsuri.

In urma acestui eveniment copilul prezinta traumatism cranian, arsuri pe toate segmentele corpului de gradul 2 si 3. A solicitat si consult neurochirurgical, nu sunt fracturi la nivelul capului, spun medicii.

"Am gasit un copil de 9 ani din Bacau care s-a urcat pe vagoanele de marfa si a fost electrocutat de firele de contact la 27.000 de volti. Este o zona interzisa publicului calator de siguranta feroviara," a declarat seful politiei feroviare din localitate.

Medicii sunt optimisti si spun ca baiatul isi va reveni. Alaturi de politie, cei de la Protectia Copilului urmeaza sa hotarasca daca va mai ramane sau nu in grija bunicilor. Impreuna cu parintii, ei sunt cercetati pentru neglijenta.
 

Sursa: Pro TV

Soarta nu crede in profesie. Un preot a murit electrocutat in timp ce pescuia
S-a urcat pe un stalp pentru ca nu avea curent electric. A murit in chinuri, electrocutat
Ironia sortii: L-a inlocuit pe frate la munca si a murit electrocutat
VIDEO PROTVPLUS.RO