Un bolnav internat la spitalul Sapoca a evadat. Poliția spune că este extrem de agresiv

16-12-2019 13:32

Poliţiştii din Buzău sunt în alertă. Ei au fost sesizaţi că un bolnav cu afecţiuni psihice, extrem de periculos, în vârstă de 23 de ani, a fugit din Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca.

Bărbatul este foarte violent şi, în urmă cu 2 luni, şi-a agresat ambii părinţi, iar poliţiştii fac apel la populaţie pentru prinderea lui.

Bărbatul a dispărut dimineaţa, în jurul orei 9, iar cadrele medicale au anunţat imediat poliţia. Persoanele care îl văd sunt sfătuite să nu se apropie de el pentru că este cunoscut faptul că are un comportament agresiv.

În luna octombrie, într-un acces de furie, individul cu probleme psihice şi-a înjunghiat ambii părinţi, într-o cumuna din judeţul Prahova. Localnicii spuneau atunci că este violent şi că, din cauză că refuză să îşi ia tratamentul, ajungea să îşi agreseze părinţii şi fraţii mai mici.

Semnalmentele care au fost făcute publice sunt următoarele: are 23 de ani, 1,70m înălţime, aproximativ 65 de kilograme şi la momentul părăsirii spitalului purta un trening gri, pe deasupra un halat de molton albastru şi fes neagru.

Persoanele care dețin informații utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Tags: buzău, sapoca, evadat,


VIDEO PROTVPLUS.RO