Un bărbat și-a bătut iubita, apoi a încălcat ordinul de protecţie să o convingă să își retragă plângerea

Ultima actualizare: 07-01-2021 17:37

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din judeţul Alba şi-a bătut crunt iubita, apoi, cu frică de consecinţe, a încălcat ordinul de protecţie de mai multe ori pentru a o convinge să-şi retragă plângerea făcută la poliţie.

Femeia însă nu a cedat rugăminţilor şi l-a reclamat prin apel la 112.

Bărbatul este din localitatea Roşia Montană şi are cinci copii cu femeia care a cerut ajutorul poliţiei. Inainte de Crăciun şi Anul Nou, între cei doi au izbucnit scandaluri, iar bărbatul a lovit-o cu sălbăticie şi a ameninţat-o cu moartea.

După ce victima i-a făcut plângere la poliţie, pe baza probelor, a fost emis un ordin de protecţie împotriva agresorului. Însă după câteva ore bărbatul a ignorat toate interdicţiile şi a mers în casa femeii. Poliţiştii l-au reţinut şi au emis alt ordin de protecţie pentru şase luni.

Şi de această dată, bărbatul a încălcat regulile şi a încercat să îşi înduplece partenera sa îşi retragă acuzaţiile. De această dată risca să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat de violenţă în familie, ameninţare şi încălcarea unui ordin judecătoresc.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO