Un bărbat din Satu Mare care credea că are coronavirus n-a mai fost lăsat să intre în casă

Dată publicare: 16-02-2020 19:32
Dată actualizare: 16-02-2020 19:32


Alertele de coronavirus creează situații incredibile.

Un bărbat din Satu Mare a trecut prin momente între râs și plâns. Le-a spus apropiaților că se teme că a luat boala. În realitate, avea ceva banal, doar că nu l-a mai crezut nimeni, iar la întoarcerea de la medic n-a mai fost primit în casă.

S-a dat alarma și la Timișoara. Acolo o femeie s-a speriat că ar fi contractat temutul virus după o vacanță petrecută în Thailanda.

Femeia în vârstă de 56 de ani a ajuns la Spitalului de Boli Infecțioase "Victor Babeș" din Timișoara duminică dimineață, transportată de urgență de la Spitalul Județean Deva.

Avea o ușoară stare febrilă și s-a temut că ar fi infectată după ce, acum trei zile, s-a întors din Thailanda.

Virgil Musta, Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș" Timișoara: „Este o pacientă care a fost în Thailanda și care prezenta ieri febră și am suspicionat că este febră galbenă, dar se infirmă febra galbenă și suspicinea de coronavirus."

Medicii i-au făcut teste inclusiv pentru gripă sezonieră, însă rezultatul a fost negativ. Femeia a rămas, totuși, sub supraveghere, în spital.

O poveste incredibilă legată tot de o suspiciune de coronavirus, a apărut și în Satu Mare. Un bărbat de 40 de ani s-a prezentat în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul Județean de Urgență cu febră.

Omul se întorsese recent din Italia unde lucrase la restaurantul unor chinezi. Pacientul a fost imediat izolat, însă medicii au descoperit că are doar o banală viroză, drept urmare, bărbatul a fost dus cu o ambulanță în localitatea Petin, unde stătea la o rudă în gazdă. La destinație însă, surpriză. N-a fost lăsat să intre în casă, iar când localnicii au văzut salvarea i-au cerut să plece cu tot cu pacient din localitate.

Disperat, omul a sunat la 112, iar în final s-a întors la spital, unde a rămas pe timpul nopții.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO