Jackie Chan promite o recompensă pentru cine inventează un vaccin contra coronavirusului


Ultimul update: Duminica 16 Februarie 2020 23:56
Data publicarii: Duminica 16 Februarie 2020 19:27
Categorie: Stiri actuale
jackie chan

Actorul Jackie Chan a promis, pe reţeaua de socializare chineză Weibo, suma de un milion de yuani (132.000 de euro) persoanei sau instituţiei care va inventa un vaccin contra coronavirusului, anunţă site-ul Today.com.

"Dacă cineva, fie că este o persoană, fie o instituţie, poate crea un vaccin eficace contra virusului, aş vrea să-i ofer un milion de yuani drept recunoştinţă", a scris starul.

"Sper ca toată lumea să înţeleagă că nu este vorba despre bani (...). Nu pot să văd oamenii suferind şi murind atunci când am putea să profităm de viaţă", a adăugat el.

Această declaraţie vine la câteva zile după o apariţie publică controversată a actorului la postul Zhejiang Satellite TV. Actorul a declarat atunci că urmăreşte cu interes criza coronavirusului, înainte de a-şi îndemna concetăţenii să înfrunte cu mândrie boala.

Din cauza epidemiei virale în China, lansarea mai multor blockbustere, între care "Vanguard" cu Jackie Chan, a fost amânată. Filmul ar fi trebuit să fie lansat de Noul An Chinezesc, perioada cea mai profitabilă pentru cinematografia chineză.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO