Un bărbat din Argeş şi-a găsit mama înecată în fântână "I s-o fi luat"

23-02-2021 16:29


Descoperire şocantă în judeţul Argeş! Un bărbat şi-a găsit mama fără suflare, marți la prânz, în fântâna din gospodărie. Femeia, de 76 de ani, locuia singură şi suferea o depresie, spun apropiaţii ei.

Anchetatorii iau însă în calcul şi varianta unei morţi accidentale.


Femeia era văduvă de mai mulţi ani şi avea doi băieţi, la casele lor. Cunoscuţii povestesc că în ultima vreme au văzut-o tot mai abătută. Tocmai pentru că se plângea de singurătate, rudele o vizitau cât de des puteau. Astăzi, unul dintre băieţi şi soţia lui au venit ca de obicei să o vadă, însă au rămas înmărmuriţi când au păşit în curte şi i-au găsit lucrurile lângă fântână.

Bogdan Oprea - nepotul victimei: „I-au găsit papucii pe acolo, pe la puţ. Păcat, asta e, avea şi ea bolile ei, bolnavă, na…”

Gabi Burtea, vecină: „Era singură acolo în casă şi mă gândesc că o fi luat-o gândurile astea de singurătate. Seara, ea tot timpul umbla pe drum. Parcă îi era urât să stea singură în casă. I s-o fi luat”

Constanța Trașcu, vecină: „Să ne ierte sfânta zi Dumnezeu, că trebuie să ţinem de noi şi să ne îngrijim. Să ne ferească Dumnezeu pe toţi, să fim puternici, să avem credinţă, conştiinţă, bunăvoinţă, răbdare, aşteptare”

Prietenele femeii îşi amintesc că deşi era tot mai tristă, nu a cerut ajutorul nimănui.

Ghiorghița Ciobanu, vecină: „Spunea mai mereu că singurătatea o omoară, nu mai putea. Şi pierderea soţului. Copiii veneau, o ajutau, în special băiatul care rămâne în casă.”

La faţa locului au ajuns echipajele de la pompieri şi ambulanță, însă, din nefericire pentru femeie, nu s-a mai putut face nimic. Îşi pierduse viaţa de aproape 3-4 ore, spun medicii.

Trupul fără viaţă a fost transportat la Serviciul de Medicină Argeş, acolo unde se va face autopsia. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească la finalizarea cercetărilor dacă biata femeie a avut parte de o moarte accidentală sau a fost vorba despre o sinucidere.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO